Förhandsbeställning av Koll på pengarna 2018

Broschyren Koll på pengarna 2018 kommer ut i mitten av januari. Men du kan redan nu förhandsbeställa och få den levererad i december.

Sista datum för förhandsbeställning är den 9 november. Minsta antal exemplar vid förhandsbeställning är 30 st. Det ligger 250 exemplar i varje kartong.

Tänk på detta när du beställer

  • När du gör din förhandsbeställning, ange en korrekt leveransadress så att vi kan leverera din beställning. Box-adress eller besöksadress fungerar inte.
  • Du kan enbart förhandsbeställa broschyren Koll på pengarna i denna beställning. Vill du beställa andra trycksaker måste du göra det i en separat beställning.

Förbeställ Koll på pengarna 2018

Sista datum för förhandsbeställning är den 9 november. Minsta antal exemplar vid förhandsbeställning är 30 stycken.

Tillgänglighetsanpassad och andra språk

Koll på pengarna kommer även att finnas nedladdningsbar som tillgänglighetsanpassad pdf-fil i december. Du hittar den då i Konsumentverkets publikationsshop.  

Vi kommer även att ta fram Koll på pengarna 2018 på fem olika språk: arabiska, engelska, somaliska, tigrinja och persiska. Dessa kommer att finnas som nedladdningsbara filer i Konsumentverkets publikationsshop i början av 2018.

Koll på pengarna fyller 40 år!

2018 fyller Koll på pengarna 40 år! Tidningen kom ut första gången 1978 under namnet Hushållets kostnader. Sedan dess har både namn och utseende förändrats, men syftet är fortfarande att ge tips och råd om hur man kan få koll på sin ekonomi.

Tidningen har utvecklats under åren och bland annat kompletterats med lärarstöd och digitala produkter, till exempel Budgetkalkylen. Vi hoppas att tidningen varit till nytta under dessa år och att den kommer att vara så även i fortsättningen.

Senast granskad 12 oktober 2017